COVID-19 Maatregelen en richtlijnen voor bezoekers

Update 13.11.2021

Goe nieuws, we mogen door!
Naar aanleiding van de persconferentie van 12.11 en overleg met de gemeente kan het evenement doorgaan. Alleen de tijden van de VIP-avond worden aangepast i.v.m. sluitingstijd om 18.00 uur. 
We zijn een doorstroomlocatie, hiervoor geldt als regels van het RIVM de corona toegangs check (vaccinatie of negatieve test voor toegang).

Het dragen van een mondkapje is niet verplicht.

Verder hebben we tijdslots gehanteerd met max. 40 personen per uur waardoor er genoeg ruimte is voor iedereen. De grote fabrieksruimtes zijn voldoende geventileerd en er is op meerder plekken de mogelijkheid de handen te wassen en te desinfecteren.

 

Update 03.11.2021

N.a.v de persconferentie van afgelopen dinsdag zullen ook wij bij de ingang van het event de QR code check doen op inenting of negatief corona test. Er hoeven vooralsnog geen mondkapjes gedragen te worden. 

 

Update 20.10.2021
Zoals de maatregelen van het R.I.V.M nu zijn hoeven wij geen check bij de ingang uit te voeren op vaccinatie of negatieve test. Dit omdat we een doorlooplocatie zijn en de 1,5 meter afstand kunnen garanderen. 

25.09.2021
De corona maatregelen van het R.I.V.M. zijn versoepeld. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee en we hopen dat het zo blijft. Voor de vergunning van dit event zijn we nog wel genoodzaakt 1,5 meter afstand te garanderen, dit omdat het kan gebeuren dat in november de maatregelen weer aangetrokken worden  en dan kunnen we het aantal bezoekers niet meer terugdraaien. Om dit te garanderen houden we tijdslots aan van 2 uur met een maximum van 40 bezoekers per tijdslot. Op deze pagina houden we je regelmatig op de hoogte van de ontwikkeling.